Flex-onderwijs

Voor € 60,44 per jaar bieden wij

Inclusief tools voor

Voor € 60,44 per jaar bieden wij

Behoud van de onderwijsprofessionals!

Onderzoek wijst uit dat maar liefst een derde(!) van de onderwijsprofessionals buiten het onderwijs werkt. Er gaat op deze manier veel aan goed onderwijs verloren. Tijdens het lerarentekort (laatste 3 jaar) is deze groep (stille reserve) verdubbeld tot meer dan 90.000 personen. Zonde.

Middels Flex-onderwijs willen wij de onderwijsprofessional de mogelijkheid bieden vanuit autonomie en competentie in het onderwijs te blijven of terug te keren. Wij richten ons bewust op de zelfstandige, omdat zzp’ers expertise kunnen overbrengen vanuit een ondernemende rol. In combinatie met flexibele inzet draagt de zzp’er bij aan behoud van loondienst. Samen zijn wij de alleskunner.

Aanmelden op Flex-onderwijs geeft de mogelijkheid om onderwijs te combineren met jouw onderneming. Je maakt kennis met besturen en scholen buiten jouw netwerk, waarbij jij bepaalt op welke jij het meest van waarde bent voor het onderwijs.

Samen zorgen we voor behoud van goed onderwijs en besparen wij het onderwijs miljoenen euro’s aan uitval en aan inhuur middels bemiddelaars. (zie cijfers)

 

Aanmelden

€60,44 per jaar. Geen bijkomende kosten.

Profielbeheer

Bepaal 24/7 jouw zichtbaarheid en voorkeur

Opdracht

Direct of middels een flexaanvraag.

Facturatie

Verstuur zelf de factuur naar de opdrachtgever

Zzp'ers ontvangen uurtarief
Scholen per uur

Volgens artikel 32 in de wet PO mag je als zzp’er in het onderwijs werken. Minister Slob heeft er onlangs (april 2019) dit over gezegd.

Deze “flexwet” is niet van toepassing op zzp’ers. De school heeft niet te maken met een persoon, maar met een bedrijf. Lees meer..

De wet Werk Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is sinds jan 2020 de vervolgwet op de WWZ. Net als bij de WWZ geldt ook bij de WAB dat een zzp’er via Flex-onderwijs geen persoon is maar een bedrijf. Lees meer..

Deze wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) is in 2016 in het leven geroepen om te voorkomen dat de zzp’er als een schijnzelfstandige wordt ingezet. 

Schijnzelfstandigen zijn zelfstandigen die maar voor één opdrachtgever werken en dus eigenlijk in loondienst behoren te zijn. De belastingdienst let hier sinds 2020 extra goed op. Lees meer..

Om schijnzelfstandigheid te voorkomen, wordt een modelovereenkomst [geen werkgeversgezag] gebruikt. De school en de zzp’er ondertekenen deze modelovereenkomst. Lees meer..

Onderwijs is vrijgesteld van btw, ook wanneer onderwijs gegeven wordt door een zelfstandig ondernemer.

Als je beroepsonderwijs geeft – coachen van een collega zou hier ook onder kunnen vallen – is een registratie bij het CRKBO verplicht om zonder btw te mogen factureren. Lees meer..

Essentieel document tegen schijnzelfstandigheid

Eenvoudig een referentie toegevoegd aan jouw profiel

Welke verzekeringen zijn er? Welke zijn verplicht of aan te raden?

Verschillende mogelijkheden om voor je pensioen te zorgen

Tips over administratie pakketten inclusief kortingen

Een betere vindbaarheid van jouw site middels linkbuilding

Andere informatie nodig? Wij helpen je!

Deze pagina/informatie delen?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email