Flex-onderwijs

Hoe het werkt voor scholen

Zelf zoeken

Flexaanvraag plaatsen

Zelf zoeken: Autonoom en gratis

De school bepaalt de hulpvraag en kies het bijbehorende platform. De platforms zijn zo opgezet dat middels de linkerkant men kan filteren op kwaliteiten. Ook is het mogelijk via op specifieke zoekterm te zoeken. Dit werkt op de lijst als ook op de kaart. 

De school bekijkt vervolgens het profiel van de zzp’er die past bij de hulpvraag en stuurt een contactverzoek. Als de school een gratis schoolaccount heeft, zijn ook de contactgegevens zichtbaar. 

Samen met de zzp’er bepaalt de school de voorwaarden (waaronder uurtarief) en tekenen beide partijen een overeenkomst van opdracht van de zzp’er. School ontvangt en betaalt de factuur van de zzp’er

Vind je dit te veel werk, dan kunnen wij de werving ook uit handen nemen middels een gratis FlexAanvraag. Hieraan gekoppeld zit een betaalde (5%) administratietool met vele extra’s!

Vacature; Wij werven, jij selecteert

Voor de laagste vergoeding (5%) van Nederland bieden we de scholen die anders naar een bemiddelaar zouden gaan een alternatief. Kies ook als school voor meer autonomie en vrijheid, zónder onzekerheid. Flex regelt namelijk de werving en de administratie zodat de school zich enkel bezig hoeft te houden met de selectie.

School geeft haar wensen gratis en digitaal door. Binnen 24 uur reageren de zzp’ers die overeenkomen met de wensen van de school. Als de school een match heeft gevonden, biedt zij de zzp’er een automatische en goedgekeurde  overeenkomst van opdracht aan. Beide partijen ondertekenen dit.

Tijdens de opdracht houdt de zzp’er de uren bij die na akkoord van de school worden gefactureerd. Zowel de school als de zzp’er hebben zo meer tijd voor het onderwijs, terwijl het tegelijkertijd het onderwijs nog steeds miljoenen euro’s bespaart. 

 Wij bieden nog meer extra’s: 

  • Het bekijken van de diploma’s en vog
  • Lezen en plaatsen van referenties
  • Samenstellen van een dreamteam (binnenkort)

Dus geen gedoe meer om 2 voor 8…