Referenties vragen

Referenties

We willen graag het goede vertrouwen in de zzp’ers behouden. Hiervoor is er nu de mogelijkheid om referenties te verzamelen. Zit je opdracht er op? vraag dan aan de opdrachtgever om een referentie achter te laten

Een referentie opvragen

Vraag je opdrachtgever naar flex-onderwijs.nl/referentie te gaan en vermeld daarbij het mailadres van jouw account. Zonder dit mailadres wordt de referentie niet aan jouw profiel gekoppeld

Een voorbeeldtekst:
Beste #####
Met plezier heb ik de afgelopen periode de opdracht vervuld. Zou je voor mij een referentie willen achterlaten zodat collega-scholen mijn kwaliteiten kunnen inschatten voor een volgende opdracht?

Hiervoor wil ik je vragen naar flex-onderwijs.nl/referentie te gaan. Het adres van de zelfstandige is ######.

Enorm bedankt en hopelijk nog eens tot een andere keer!
Met vriendelijke groet
#######

Mijn referenties

Je kunt de referenties niet verwijderen maar wel inzien. Ga daarvoor naar het dashboard en klik op (1) referenties. Daarna zie je een overzicht van alle geplaatste referenties. Door op het plusje t e klikken lees je de beschrijving.

Hoe zien scholen mijn referenties?

Een school met een schoolaccount ziet onder jouw foto 3 knoppen. Een van de drie toont de referenties. Aan de look-and-feel wordt nog gewerkt, maar de functie staat. Bezoekers zonder account zien geen referenties.