Flex-onderwijs

De perfecte profielpagina

Puntentelling

Om zzp’ers met een compleet profiel te belonen kun je 5 punten verdienen. Rechtsboven in het bewerk-scherm zie je dit staan. Heb je 5/5 punten dan rouleer je bovenin bij de zoekresultaten.

Beschikbaarheid

Dit is een veel gehoorde klacht van opdrachtgevers. Zorg er voor dat deze up to date is. Vul je niets in, staat het als NIET beschikbaar. Een tip is om elke eerste maandag van de maand (luchtalarm) even in te loggen en dit door te voeren.

Naam

Gebruik je volledige naam. Ook voor de modelovereenkomst is het netjes als daar je voor- en achternaam staat. Geen zorgen over mensen die misbruik maken van je gegevens; voor de niet-scholen is alleen je voornaam zichtbaar. De term ‘juf’ of ‘meester’ in je naam raden we dus af

Weergave naam

Als je niet wilt dat scholen je achternaam zien, kun je dit hier aangeven. Zoals gezegd; niet-scholen zien sowieso geen achternaam

URL

Dit is de link van jouw persoonlijke profielpagina. Deel de link gerust. Veel zzp’ers zonder website gebruiken dit als uithangbord aangezien het openbaar is en er een mogelijkheid Is om met jou persoonlijk in contact te komen.

Reisafstand / werkgebied

Geef hier je straal aan waarin je gevonden wilt worden. Je kan het op 100km zetten… besef wel dat scholen er vanuit gaan dat de extra reiskosten jouw kosten zijn en niet die van school. Datzelfde geldt voor de tijd dat je onderweg bent… als je dat als werktijd rekent, kun je beter een kleiner werkgebied kiezen

Profielfoto

Zorg voor een scherpe en persoonlijke foto. Paspoort-foto’s of foto’s waarop je met anderen staat, geven vaak niet het beeld dat je wilt geven. Bij voorkeur is het een foto waarbij je aan het werk bent en/of vanaf je middel naar je kruin.

Korte omschrijving

Wees kritisch op wat je hier neerzet. Dit zijn namelijk tevens de zoektermen waar je op gevonden kan worden. Hou het algemeen, kort en splits de woorden met een | of / of -.
Voorbeeld. Inval | omgeving Utrecht | zwangerschapsverlof | bovenbouw.

Meer informatie

Gebruik hier niet meer dan 300 tekens. Je hoeft hier niet je naam en leeftijd te noemen.. Vertel gerust over je veelzijdigheid, je beschikbaarheid, je werkgebied en eventueel je uurtarief. Zorg dat je de opdrachtgever nieuwsgierig maakt en tegelijkertijd gerustgesteld dat jij de opdracht aan kan. Scholen ervaren het benoemen van je contactgegevens en bedrijfsnaam als ‘te graag willen’. Op je profiel is hier uiteraard al ruimte voor gemaakt. Probeer geen cv tekst te schrijven of over jezelf in derde persoon te spreken.

IBAN en accountnaam

We doen niet aan automatische incasso’s. De administratietool maakt facturen voor je aan en zorgt dat jij je geld krijgt. Hiervoor is een IBAN nummer dus wel handig. Wat is Flexaanvraag?

Diploma

Dit kan helpen in het gerust stellen van de opdrachtgever. Benoem bij het uploaden de titel van je diploma en eventueel plaats van studie. Soms werkt de herkenning in je voordeel. Cv’s uploaden mag.. maar worden nauwelijks bekeken door scholen. Indien de diploma’s geachte it zijn door flex, komt er een groen vinkje achter.

Platforms

Vanuit flex bieden we de mogelijkheid om voor een vast jaarlijks bedrag (49,95 excl btw) op meerdere platforms tegelijk te staan. Vink hier aan op welke platforms je wilt staan en met welke kwaliteiten/bevoegdheden. Jij bepaalt! Bekijk de platforms