Flex-onderwijs

Over ons

Goed onderwijs voor iedereen

Sinds 2017 werken wij stap voor stap aan het behoud van goed onderwijs door zichtbaarheid van de stille reserve. Indien zzp’ers (47% van de stille reserve) tijdelijk en vanuit expertise worden ingezet, draagt dit bij aan het behoud van de collega in loondienst én de professionalisering van het onderwijs.

Succesvolle aanpak

Onze stappen hebben succes opgeleverd. In oktober 2018 is Flex-onderwijs door de Tweede Kamer uitgenodigd en stonden we verschillende keren in de media. De onderwijsbonden, AVS en PO-raad zijn met name positief over de nieuwe aanpak waarbij onderwijsgeld en onderwijskwaliteit in het onderwijs blijven.

De toekomst

Inmiddels is Flex-onderwijs sinds 2019 het grootste zzp-platform voor onderwijs in Nederland. We zijn trots dat we op deze manier toonaangevend mogen zijn en kunnen staan voor goed onderwijs! In 2020 zijn er 6 platforms vanuit hetzelfde concept beschikbaar. In 2021 verwachten we hier nog zeker 2 aan toe te voegen.

Samen zorgen voor een onderwijs waar iedereen in wil werken omdat autonomie en kwaliteit de kernwaardes zijn.

Wie wij zijn?

Vanaf 31 januari 2020 hebben Dennis en Jan-Willem (vrienden sinds 1998) FlexPlus opgericht. Hiermee heeft Flex-onderwijs een goed geregelde bedrijfsvorm en kunnen de diensten nog veiliger worden aangeboden.

Flex_dennnis

Dennis Jungerius. 

De professionaliteit van de platforms is te danken aan de expertise van Dennis; specialist in innoverende technologie en projectmanagement. Met Digi-Connect door Microsoft uitgeroepen tot “startup of the year – 2018”.

flex_jan-willem

Jan-Willem Duim

Bedenker van Flex-onderwijs. In 2019 genomineerd voor freelancer van het jaar. Naast ondernemer vanuit XiwelMogelijkheden is Jan-Willem sinds 2007 voornamelijk leerkracht en structureel op basisscholen te vinden als Flexer