Over ons

Over ons

Goed onderwijs voor iedereen! Sinds 2018 werkt Flex-onderwijs stap voor stap aan het behoud van goed onderwijs door inzet van de stille reserve. 

Indien zzp’ers (47% van de stille reserve) tijdelijk en vanuit expertise worden ingezet, draagt dit bij aan het behoud van de collega in loondienst en de professionalisering van het onderwijs.

Succesvolle aanpak

Onze stappen hebben succes opgeleverd. In oktober 2018 is Flex-onderwijs door de Tweede Kamer uitgenodigd en stonden we verschillende keren in de media. De onderwijsbonden, AVS en PO-raad zijn met name positief over de nieuwe aanpak waarbij onderwijsgeld en onderwijskwaliteit in het onderwijs blijven.

De toekomst

Inmiddels is Flex-onderwijs het grootste Nederlandse zzp-platform voor het onderwijs. We zijn trots dat we op deze manier toonaangevend mogen zijn en kunnen staan voor goed onderwijs!

Wie zijn wij

Dennis Jungerius. De professionaliteit van de platforms is te danken aan de expertise van Dennis Jungerius, specialist in innoverende technologie en projectmanagement en met Digi-Connect door Microsoft uitgeroepen tot “startup of the year – 2018”.

Jan-Willem Duim is bedenker van Flex-onderwijs en is hiermee in 2019 genomineerd voor freelancer van het jaar – 2020. Naast ondernemer is Jan-Willem al jarenlang leerkracht en sinds 2018 structureel op basisscholen te vinden als flexer

Vanaf 31 januari 2020 hebben Dennis en Jan-Willem (vrienden sinds 1998) FlexPlus opgericht. Hiermee heeft Flex-onderwijs een goed geregelde bedrijfsvorm en kunnen de diensten nog veiliger worden aangeboden.

Een vraag of een opmerking?