Flex-onderwijs

NPO Menukaart
Basis -en Voortgezet Onderwijs

Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) is een kleine 3 maanden geleden aangekondigd. Er volgde een quickscan en sinds vandaag een menukaart.

Vanuit onze FlexSocials hebben we er ons eigenlijk bewust niet mee bemoeid omdat we niet enkel geassocieerd willen worden met de meerwaarde vanuit de NPO. Daarbij zijn wij van mening zijn dat we dit al 3 jaar op die manier doen; De toegevoegde waarde bieden vanuit wat het team nodig heeft. Zonder bemiddeling, zonder extra kosten, zonder verkooptechnieken.

Die menukaart geeft inzichten. Handig!

Met de komst van de menukaart veranderde onze mening. Als flex vrijwel alles kan bieden wat op de kaart staat, moeten we dat benoemen. Download hier de menukaart middels 3 vragen (naam, mail, functie)

Vandaag hebben we de menukaart gevisualiseerd aangeboden via LinkedinTwitter en Facebook). Er is blijkbaar behoefte naar wát en vooral ook hóe! Op de FlexAchterkant kort en krachtig wat voorbeelden inclusief kosten

Welke interventies kunnen zzp’ers op Flex-Onderwijs bieden?

Flex-onderwijs biedt het platform voor alle aan onderwijsgerelateerde zzp’ers. Middels onze platforms is het mogelijk deze experts te benaderen zonder tussenkomst van onderwijsonrganisaties en/of bemiddelaars. directe benadering dus vanuit de hulpvraag van het kernteam. Zo is de Flexer (leerkracht, docent, vakdocent, ib, schoolleider, rt) niet de vervanger maar het verlengstuk, de vraagbaak, de sparringspartner.

Om deze pagina niet overbodig lang te maken hebben we voorbeelden van inzet inclusief openbare profielen per interventie geclusterd. Doe er je voordeel mee!

[UPDATE 12 mei: al meer dan 1000 keer gedownload; tussen 8.00 en 20.00 om de 2 minuten!] 

Nog even: ons doel

Simpel: maak een bewuste keuze! Weet dat alles kan maar gelukkig niet alles nodig is. Het belangrijkste is behoud van goed onderwijs voor leerling en leraar. Daar helpen we graag vanuit onze expertise en flexibiliteit aan mee

12 mei vanaf 20.00 werken onderstaande pagina’s. Dan vindt u ook specifieke profielen per hulpvraag inclusief manier van inzet