Flex-onderwijs

Onderwijsgeld voor het onderwijs!

Inschrijfkosten

Bemiddelingsfee

Overname fee

Behoud van onderwijsgeld

Ons doel is zichtbaar maken wat vaak (nog) onzichtbaar is. Dat geldt voor de kwaliteiten van de zzp’ers maar ook voor de extra kosten van de school.

Bij Flex-onderwijs betaal je dus

  • Géén inschrijfkosten (toegang is gratis) 
  • Géén bemiddelingsfee (kwaliteit hoeft niet bemiddeld te worden)
  • Géén overname fee (zonder boetes in loondienst verder)

De kosten zijn dus ondergeschikt aan de kwaliteit. Snel, eenvoudig en zonder toeslagen. Vaak zelfs zònder btw!

Toch liever een bemiddelingsbureau? Doe het dan zo:

Uiteraard hebben wij het liever dat scholen en zzp’ers elkaar vinden zònder tussenpartij.  Toch horen wij soms ook van scholen en schoolbesturen dat men toch uitwijkt naar een bemiddelaar. Ze willen zeker zijn dat alles goed is geregeld en plaatsen liever een vacature dan dat zij zelf zoeken. Daarnaast de zekerheid van een getekende modelovereenkomst die overeenkomt met HR-beleid van het bestuur

Wij vinden het zonde dat het onderwijs voor deze zekerheid bijna 150% van de zzp kosten betaald. (21% btw + matchingkosten + inschrijfkosten)

Middels FlexAanvraag + onze administratietool bieden wij meer dan de bemiddelaar maar dan fors goedkoper! De school betaalt nog steeds niet voor de bemiddeling (die blijft gratis) maar wel 5% voor het gebruik van de geautomatiseerde administratietool (overeenkomst, urenregistratie, facturatie). De zzp’er hoeft hier niets voor af te dragen.