Flex-onderwijs

Geautomatiseerde overeenkomst, urenregistratie én facturatie.

Verschillende zzp’ers hanteren verschillende voorwaarden. Dit hoort bij de autonomie van de zelfstandige en dient ook volgens Flex-onderwijs behouden te blijven. Steeds meer scholen en besturen hebben echter de wens voor een eenduidig administratieproces en zekerheid van de juiste overeenkomst geen werkgeversgezag. 

We bieden een manier waarbij de autonomie van de zzp’er behouden blijft en het onderwijs zekerheid heeft én naast geld ook tijd bespaart.

De modelovereenkomst geen werkgeversgezag, facturatie en btw-vrijstelling zijn gevalideerd door De Belastingdienst. Flex-onderwijs is géén bemiddelingsbureau, detacheerder en/of uitzendbureau.

Met een paar muisklikken goed voor elkaar

* Overeenkomst voldoet aan de eisen van De Belastingdienst mbt geen schijnzelfstandigheid en is samengesteld met feedback van onderwijsbonden, Zzp-Nederland, schoolbesturen en zzp’ers.
**
Facturen voldoen uiteraard, mbt artikel btw-vrijstelling, ook aan de eisen van De Belastingdienst.

Een eenvoudig en eerlijk systeem

Tevreden scholen
Tevreden zzp'ers

Wat kost het?

Inderdaad.. de administratietool gratis aanbieden aan scholen is helaas onmogelijk. We zijn, met 5% van het uurtarief, veruit de goedkoopste van Nederland. Het onderwijs blijft bespaard van btw, registratiekosten en overnameboetes. Besparing 20/21; bijna 10 miljoen!

Geen vast tarief? Nee, omdat daarmee korte inzet (onze voorkeur) even veel kost als  langdurige inzet. Daarnaast voorkomen we de schijn dat er betaald wordt voor bemiddeling. 

Ons doel is de 5% elk jaar met 1% naar beneden bij te stellen tot we uitkomen op de laatste 1%. 

Geen flexaanvraag, maar wel de tool?

Dat is zeker mogelijk. Vraag de school om een gratis account aan te maken en naar jouw profiel te gaan. Klik op het knopje contract en de rest spreekt voor zich. 

Veel zzp’ers kiezen hiervoor omdat ze zo alle overeenkomsten en facturen bij elkaar hebben staan. Wel zo overzichtelijk. Daarnaast weet je zeker dat het proces klopt.