Wat doe je zoal en hoe combineer je deze werkzaamheden?

Ik geef bijles, sta fulltime voor de klas en ben na de herfstvakantie weer beschikbaar als Flexleerkracht!

Hoe ben je als zzp’er in het onderwijs beland?

Na een korte tijd bij en uitzendbureau te hebben gewerkt, ontdekte ik Flex-onderwijs. Ik heb niet meer zo de behoefte om 5 volle dagen voor de klas te staan op 1 en dezelfde school. Ik ben liever divers en flexibel beschikbaar.

Inmiddels werk je sinds 1 jaar als zzp’er. Is het wat je ervan verwachtte?

Het is meer dan wat ik er van verwachtte. Dit geeft en mooi gevoel van vrijheid en je hoort volledig bij het team waar je werkt (ligt ook aan jezelf natuurlijk)

Hoe is het om voor zoveel verschillende scholen te werken?

Vooralsnog heb ik nog niet de ervaring voor meerdere scholen. Dus dit antwoord komt binnenkort 🙂

Wat is je top 3 van opdrachten waarvoor je bent ingezet

Berg en Bosch school te Houten (SBO). Referentie van Ted Wennekes (directeur). Mark is in korte tijd in staat om enerzijds een relatie te leggen met alle leerlingen en anderzijds een klas die even de weg kwijt was op orde te krijgen. Hij is heel helder en concreet in zijn benadering, wat voor onze leerlingen goed uitpakte (leerlingen met ASS) en rust bracht. Binnen korte tijd wist Mark het vertrouwen te winnen van zowel de leerlingen als de ouders. Contacten met ouders zijn functioneel, Mark houdt het kort en
duidelijk, maar is zeer betrokken bij de leerlingen en dat voelen zij.
Mark weet wat hij wil en ook wat hij niet wil. Heeft zijn eigen ideeën m.b.t. onderwijs en gaat daar het gesprek over aan zonder daarbij afbreuk te doen aan de missie, visie en werkwijze van de school. In teamverband zoekt hij de samenwerking en neemt hij het initiatief. Een mooi voorbeeld is het online thuisonderwijs dat hij met zijn collega’s in no time operationeel kreeg door snel en doelgericht de plannen tot uitvoering te brengen. Het papieren gedeelte van het werk is niet een hobby, maar
voegt zich wel naar de eisen van de school en staat open voor feedback
hierop.

Kortom; snel in staat om met veel energie adequaat een klus op te pakken en bekend te raken met leerlingen, ouders en het team.deze school:

Bekijk het profiel van Mark! Ben je zzp’er en wil je je aanmelden?